Opskrift til 2 personer
Bagekartofler – steaks af okse eller kalv, entrecote, etc. – 4 gulerødder – 100 g selleri – 1 stort æble – 1½ dl fromage frais – 3 tsk mayonnaise light – 3 tsk ikke for stærk sennep – 4 tsk citronsaft – 3 tsk sukker (eller lidt sødemiddel) – 3 spsk fintrevet løg – salt og peber fra kværn – nogle klatter smør
Kartoflerne vaskes og pakkes ind i sølvpapir. Bages i ovnen på 220 grader i ca. 40 minutter.
Skræl gulerødder, selleri og æble. Riv det hele på den grove side af råkostjernet.
Bland fromage frais, mayonnaise, sennep, citronsaft, sukker, revet løg og salt og peber sammen til en sur sød dressing og vend de revne grønsager i. Lad den gerne trække ½ time.
Grill steaks eller steg i lidt olie og krydr med salt og peber.
Kartofler pakkes ud og der skæres et kryds i dem. Tryk dem lidt i siderne krydr med lidt salt og peber og læg en smørklat øverst.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar