Opskrift til 2 personer
400 g magert oksehakket – lidt olie til stegning – 100 g selleri – 100 g gulerod – 100 g pastinak – persille – 2 spsk kapers – 1 fed hvidløg – skal og saft af 1 økologisk citron – ¾ spsk olie – salt og peber – groft hvidt brød
Form kødet til to store hakkebøffer og steg dem i lidt olie på panden, drys med lidt salt og peber.
Skræl grønsagerne og striml dem meget tyndt med en kartoffelskræller, så de bliver til lange bændler – det ser fantastisk flot ud!
Bland grønsagerne med et par håndfulde hakket persille, kapers, presset hvidløg og citron.
Vend olien rundt i salaten og krydr med salt og peber.
Server bøf og salat med lidt godt groft hvidt brød til.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar