Opskrift til 2 personer
240 g dåsetun i olie – 100 g ærter – 200 g blegselleri – i små stykker – 100 g rødløg i ringe – 180 g kogt pasta (=cirka 90 g ukogt) .
Dressing: 30 g mayonnaise – 200 g DDV-yoghurt – 1 spsk fintklippet dild - ½ spsk æbleeddike – salt og peber – lidt flydende sødemiddel
Pres olien fra tunen og bland den med ærter, bladselleri, rødløg og den afkølede pasta.
Rør alle ingredienser til dressingen sammen og smag den til med salt, peber og sødemiddel. Den skal have en sur/sød smag.
Hæld dressingen over tunsalaten og stil den gerne koldt i køleskabet nogle timer inden serveringen.
Det smager rigtig godt med en drue-sellerisalat til denne ret
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar