4 magre svinekoteletter – lidt olie til stegning – 8 skiver ananas fra dåse – 1 dl ananassaft – 400 g rød peberfrugt i strimler – lidt piri-piri (chilikrydderi) – karry – salt og peber – 3 dl grønærter - ris
Steg koteletterne gyldne på en pande i lidt og læg dem i et ildfast fad.
Steg panden af med ananassaften, kom peberfrugtstrimlerne på og sauter til de bliver bløde. Krydr med lidt piri-piri (eller chili), karry og salt og peber.
Kom peberfrugterne over koteletterne og læg ananasskiverne ovenpå. Drys eventuelt lidt ekstra karry på og sæt retten i en varm ovn ved 200 grader i cirka 20 minutter.
Kog ris og server den til retten, sammen med grønærterne.
Steg panden af med ananassaften, kom peberfrugtstrimlerne på og sauter til de bliver bløde. Krydr med lidt piri-piri (eller chili), karry og salt og peber.
Kom peberfrugterne over koteletterne og læg ananasskiverne ovenpå. Drys eventuelt lidt ekstra karry på og sæt retten i en varm ovn ved 200 grader i cirka 20 minutter.
Kog ris og server den til retten, sammen med grønærterne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar