onsdag den 27. februar 2008

Koteletter i fad med ananas og chili

Opskrift til 2 personer

4 magre svinekoteletter – lidt olie til stegning – 8 skiver ananas fra dåse – 1 dl ananassaft – 400 g rød peberfrugt i strimler – lidt piri-piri (chilikrydderi) – karry – salt og peber – 3 dl grønærter - ris

Steg koteletterne gyldne på en pande i lidt og læg dem i et ildfast fad.

Steg panden af med ananassaften, kom peberfrugtstrimlerne på og sauter til de bliver bløde. Krydr med lidt piri-piri (eller chili), karry og salt og peber.

Kom peberfrugterne over koteletterne og læg ananasskiverne ovenpå. Drys eventuelt lidt ekstra karry på og sæt retten i en varm ovn ved 200 grader i cirka 20 minutter.

Kog ris og server den til retten, sammen med grønærterne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar