torsdag den 21. februar 2008

Rødspætteruller med broccoli og persillesauce

Opskrift til 2 personer

6-8 rødspættefileter uden skind – salt – peber – citronpeber – 300 g aspargeskartofler – 1 ”pakke” broccoli

Persillesauce: 2 dl skummetmælk – 3 tsk mel – lidt grønsags-bouillonpulver – 1 bdt persille – salt – peber


Fisken lægges som små ruller i et ildfast fad og drysses med salt, peber og citronpeber. Kommes i en varm ovn og bages ved 200 grader i 10-15 minutter.

Kartofler og broccoli koges.

Mælk og mel rystes sammen, kommes i en gryde sammen med bouillonpulver. Saucen opvarmes under piskning. Der tilsættes hakket persille og smages til med salt og peber.

1 kommentar:

  1. uhhhha! det ser da bare godt ud her kl. 17:29 inden aftensmaden....godt billede....de kartofler ser meget lækre ud..

    SvarSlet