Opskrift til 2 personer
Lidt olie til stegning - 360 g stegt kød i tern (typisk en rest steg af svin, okse eller lam) – 90 g røget mørbrad i tern – 300 g kogte kolde kartofler i tern – 250 g forkogt selleri i tern – 250 g forkogte gulerødder i tern – 1 hakket løg – 1 fed presset hvidløg – salt og peber –
Tilbehør efter eget valg: f.eks.: Syltede rødbeder – spejlæg – hakket persille – ketchup – engelsk sauce, rugbrød…
Vær opmærksom på at alle grønsagerne skal være kogte i forvejen!
Kom en sjat olie i en stor dyb pande og steg kød og røget mørbrad let heri. Kom løg ved og steg til løgene er klare.
Så hældes resten af ingredienserne i panden og der steges til det hele er pænt gyldent og gennemvarmt.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar