fredag den 1. februar 2008

Biksemad

Opskrift til 2 personer

Lidt olie til stegning - 360 g stegt kød i tern (typisk en rest steg af svin, okse eller lam) – 90 g røget mørbrad i tern – 300 g kogte kolde kartofler i tern – 250 g forkogt selleri i tern – 250 g forkogte gulerødder i tern – 1 hakket løg – 1 fed presset hvidløg – salt og peber –

Tilbehør efter eget valg: f.eks.: Syltede rødbeder – spejlæg – hakket persille – ketchup – engelsk sauce, rugbrød…

Vær opmærksom på at alle grønsagerne skal være kogte i forvejen!

Kom en sjat olie i en stor dyb pande og steg kød og røget mørbrad let heri. Kom løg ved og steg til løgene er klare.

Så hældes resten af ingredienserne i panden og der steges til det hele er pænt gyldent og gennemvarmt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar