fredag den 1. februar 2008

Bodils kyllingegryde


Bodils kyllingegryde - hurtigt og nemt!


Opskrift til 4 personer* eller 2 personer** i to dage

700 g kyllingefilet i strimler – lidt olie – 2 røde og 1 grøn peberfrugt i strimler – 2 ds tomater med basilikum – 2 fed presset hvidløg – 2 store porrer i skiver – 1 stort løg små både – 250 g champignon i kvarter – 1 grønsagsterning – basilikum - salt og peber

* Ris eller pasta til 4 personer eller ** Ris til 2 personer og pasta til 2 personer


Det strimlede kyllingekød brunes i lidt olie en gryde.
Resten af ingredienserne kommes i gryden og det hele småkoger indtil alt er mørt.
Kom eventuelt lidt vand i undervejs og smag til med salt og peber inden servering.

* Kog ris eller pasta medens kyllingeretten snurrer.
** Hvis du har lavet retten til 2 dage kan du eventuelt spise ris til den ene dag og pasta til den anden.

Vi syntes faktisk at pasta klæder retten bedst!

Hvis du er til stærk mad kan vi anbefale at du stiller en flaske chilisauce på bordet – f.eks. HP Mexican Chilli.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar