Ideer til sund og fedtfattig mad til to

Velkommen

Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.

Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.

Med venlig hilsen -

Bodil & Benny

onsdag den 31. oktober 2007

Ovnbagt torsk med pesto


Opskrift til 2 personer

400 g torskefilet - 200 g cherrytomater - 1 squash - 8 forårsløg - 8 soltørrede tomater - citronsaft - pesto - 400 g små kartofler

Fold torskefileterne og læg dem i et ovnfast fad sammen med cherrytomater, squash skåret i halve skiver, snittede forårsløg, og hakkede soltørrede tomater. Dryp lidt citronsaft over og krydr med salt og peber. Dæk fadet med bagepapir og sæt det i ovnen i ca. 20 min ved 175 grader.

Kog kartoflerne og spis dem til retten. Når fiskeretten er færdig smøres den med pesto inden serveringen, eller pesto sættes på bordet så man selv kommer den på maden.

Man kan eventuelt give forårsløgene et opkog inden de lægges i fadet til fisken, så de bliver bløde. Hæld eventuelt også en sjat vand i fadet, så der er lidt dyppelse til kartoflerne.

3 kommentarer:

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Benny !

Sidder her ved computeren fredag sent på eftermiddagen, det er ved at blive mørkt, så klokken må være i hvertfald 16.34. Det er det tidspunkt det bliver mørkt på idag..ved det for min mand tjekkede det inden han gik på jagt med hunden...og nu knurrer min mave vildt...tænkte ved mig selv..jeg går lige en tur ind på MENU og ser om ikke der skulle være en god og inspirerende ret...uh, det ser lækkert ud med fisk med pesto...men ingen af delene har jeg hjemme...men nu er sulten endnu stærkere...så nu rejser jeg mig fra min computerplads...lige ud til køleskabet...æg har jeg ihvertfald...jeg må trylle..

Og MENUidéerne må vente til jeg har været på indkøb...

Knurrende tanker fra ANita.

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Dejlig musik på siden iøvrigt !

Benny sagde ...

Håber at fik stillet sulten, så din knurremave i det mindste ikke overdøver musikken.
Hej fra mig!