Ideer til sund og fedtfattig mad til to

Velkommen

Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.

Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.

Med venlig hilsen -

Bodil & Benny

fredag den 19. oktober 2007

DDV-yoghurt

Denne yoghurt vil du ofte møde i vores opskrifter (og nej vi er ikke sponsoreret), men den smager simpelthen bare så pragtfuldt. For eksempel kan man bare tage lige fra æsken og så putte lidt kernefri vindruer i, så har man en dessert. DDV-yoghurten er ikke syrlig, men hvis man har en meget sød tand kan man komme et par dråber sød i den.

Du kan læse mere om produktet her! Det kan købes i SuperBest butikkerne og i Magasin

Alternativt kan man i stedet bruge græsk yoghurt.

3 kommentarer:

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hejsa !

Jeg plejer at bruge A38, og den er heller ikke syrlig, dog lidt tynd i konsistensen...nu vil jeg se om ikke jeg kan støve denne ikke dvd..men ddv-youghurt op i butikkerne og prøvesmage den...jeg kan nemlig også godt lide at det ikke er for syrligt...

venligst Anita.

Benny sagde ...

DDV-en er cremet...jeg vil mene at forskellen er som mælk og piskefløde!

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

åh ! det lyder jo lækkert...da jeg er fuldstændig vild med piskefløde...pisket eller ej...skal jeg have isdessert så gerne lidt flødeskum til og jordbær...så er det ren fløde.
Da jeg ikke har problemer med overvægt (endnu) så spiser jeg bare løs af alt det dejlige , som jeg holder af. Men dewr er jo heller ingen der siger, at fedtrige produkter nødvendigvis smager bedre...så jeg går efter smagen..fedtrige..fedtfattige..det er smagen der tæller...så når jeg er kommet mig over midlertidig sygdom der bl.a. includerer manglende stemme ( godt at man kan blogge uden at skulle bruge stemmen) så skal jeg have indkøbt denne cremede ddv-youghurt....