Provence con insalata di tonno e carciofo
Opskrift til 2 personer
200 g haricots verts – 200 g artiskokhjerter på dåse – 150 g tomater – 50 g rødløg
200 g god dåsetun i vand – 40 g ansjoser (jow gør det!) – 8 store capers på stilke – grøn/rød salat
1 spsk olivenolie – 1 spsk vineddike – 2 tsk sennep – salt & peber
Italiensk brød
Damp haricots verts møre, men med bid. Skær artiskokhjerter og tomater i kvarte og løget i tynde både. Bland alle grønsagerne.
Tunen deles i mindre bidder og ansjoserne hakkes i mindre stykker og kommes i salaten, sammen med kapers.
Rør olivenolie, vineddike og sennep sammen og hæld dressingen ud over salaten.
Spis godt Italiens brød til.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar