mandag den 29. september 2008

Salat Provence med tun og artiskok

Provence con insalata di tonno e carciofo


Opskrift til 2 personer

200 g haricots verts – 200 g artiskokhjerter på dåse – 150 g tomater – 50 g rødløg

200 g god dåsetun i vand – 40 g ansjoser (jow gør det!) – 8 store capers på stilke – grøn/rød salat

1 spsk olivenolie – 1 spsk vineddike – 2 tsk sennep – salt & peber

Italiensk brød


Damp haricots verts møre, men med bid. Skær artiskokhjerter og tomater i kvarte og løget i tynde både. Bland alle grønsagerne.

Tunen deles i mindre bidder og ansjoserne hakkes i mindre stykker og kommes i salaten, sammen med kapers.

Rør olivenolie, vineddike og sennep sammen og hæld dressingen ud over salaten.

Spis godt Italiens brød til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar