Opskrift til 2 personer
50g babyspinat – 3 hårdkogte æg – 1 ds. tun i vand – 12 sorte oliven – 1½ dl feta - ½ rødløg – 1 rød pebersnacks - citronolie – salt & peber
Spinatbladene skyldes godt, og klippes eventuelt i lidt mindre bidder. De hårdkogte æg hakkes og det samme gør rødløget. Den røde peber renses og skæres i små tern. Tunen deles i mindre stykker.
Alt kommes i salatskålen sammen med oliven og fetaen der smuldres en smule.
Kom lidt citronolie i salaten og smag til med salt & peber.
Enkelt og lækkert!
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
1 kommentar:
uhmmmm!!!
Send en kommentar