Opskrift til 2 personer
400 g pangasius-filet (eller f.eks. lyssej) – 1 dl hvidvin – salt & peber – 200 g små kartofler – 250 g gulerødder – 1 hel ”buket” broccoli – 1 spsk fiskesennep eller mild grovkornet sennep – 2 spsk yoghurt – Maizena – eventuelt lidt flydende sødemiddel
Tænd ovnen på 200 grader. Læg fisken i et ildfast fad og hæld hvidvinen ved. Drys med salt & peber. Kom fadet i ovnen og damp fisken til den er mør (hvid) det tager cirka 15 – 20 minutter.
Kartoflerne skrubbes eller skrælles. Gulerødder halveres og flækkes og broccoli deles i mindre buketter.
Kom kartoflerne i kogende vand tilsat lidt salt og kog 5 minutter. Kom herefter gulerødderne oveni og kog videre i 10 minutter. Til sidst kommer broccolien i, låget lægges på og det hele koges/dampes i endnu 5 minutter.
Tag fisken ud af ovnen og hæld vin og fiskesaft over i en lille kasserolle. Varm op og pisk sennep og yoghurten i. Hvis saucen er for tynd så jævn den med ganske lidt Maizena rørt op i en sjat kold vand. Smag eventuelt til med lidt flydende sødemiddel og sennep.
Server fisken med grønsagerne og sennepssaucen.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar