Opskrift til 2 personer
250 g champignon – 1½ spsk olivenolie -1 ds blandede bønner – 1 lille håndfuld frisk hakket salvie – 1 fed presset hvidløg – 150 g savoykål – 1 spsk citronsaft – 1 tsk stødt koriander – et lille drys tørret chili – salt
Halver champignonerne og steg dem i olivenolien tilsat salvie ved pæn høj varme til de er brune og ristede. Kom hvidløg og strimlet savoykål ved de sidste par minutter.
Hæld al væden fra bønnerne og kom dem i svampeblandingen. Smag til med citronsaft og krydderier.
Egner sig til stegeretter af okse.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar