Ideer til sund og fedtfattig mad til to

Velkommen

Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.

Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.

Med venlig hilsen -

Bodil & Benny

lørdag den 22. december 2007

Fiskelasagne med porrer og bønner



Opskrift til 2 personer

400 g lys fisk – 1 spsk smør – 6 spsk hvedemel - 8 dl fiskeboullion – 1 tsk stødt muskat – 280 g grønne bønner – 2 porrer – 2 dl reven parmesanost – 6 lasagneplader – s&p

Smelt smørret i en gryde, tilsæt melet og pisk det godt sammen. Tilsæt fiskeboullionen lidt af gangen. Saucen skal være rimelig tyk. Tilsæt osten og smag til med muskat, s&p.

Skær porrer i skiver og bønnerne i korte stykker og læg dem i en skål med kogende vand i et kvarters tid. Hæld herefter vandet fra.

Smør et ovnfast fad og læg et tyndt lag sauce i bunden. Læg halvdelen af lasagnepladerne ovenpå. Så lidt sauce igen, dernæst fisken og de drænede grønsager. Igen lidt sauce, så resten af lasagnepladerne og til sidst resten af saucen. Lasagnepladerne skal være dækket.

Bag lasagnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, eller til den er pæn gylden.

Retten er ideel at lave til to dage – i så fald skal retten naturligvis ganges med 2 ;o)

Opskrift uden billede her

Ingen kommentarer: