Opskrift til 2 personer
200 g penne -1 spsk. olivenolie – 1 spsk. smør – 1 grønsagsbouillon terning – 1 finthakket løg - ½ tsk. sukker – 1 ds. hakkede tomater - ½ tsk. Sambal oelek – 3 dråber Tabasco – 3 dl. fløde - ½ spsk. tørret salvie – 2 fed presset hvidløg – 2 håndfulde mozzarella
Kog pennene som angivet på emballagen.
Kom olie, smør, smuldret bouillonterning, sukker og løg op i en gryde eller kasserolle og lad det simre lidt.
Kom tomaterne ved sammen med Sambal oelek og Tabasco og lad det simre videre i en 10 minutter inden du tilsætter fløde og salvie.
Lad det småkoge lidt inden du tilsætter hvidløg.
Først når alle er klar til spisning tages gryden af ilden og mozzarellaen vendes forsigtigt i saucen.
Server det til den kogte pasta.
Denne pastaret er lige så lækker som den er nem. Den kan spises som hovedret, forret, frokostret, natmad eller som erstatning for den evige ungkarleret: pasta med ketchup.
Hvis børn skal spise med, så pas lige på med de stærke sager!
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar