Brug friskhakket kalv og flæsk og lav 2 stykker pr. person. Kødet steges på en pande med lidt fedtstof, men de skal ikke forinden vendes i hverken mel eller rasp, så hedder det nemlig karbonader og det er noget fedtet stads.
Spis nogle af årstidens grønsager til, f.eks. gulerødder, blomkål og friskbælgede ærter.
Sommercremen laves af græsk yoghurt hvori blandes presset hvidløg, hakket purløg og hakket persille, eller andre krydderurter, og smages til med salt og peber.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar