Ideer til sund og fedtfattig mad til to

Velkommen

Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.

Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.

Med venlig hilsen -

Bodil & Benny

fredag den 4. januar 2008

Kalvehakkebøf med rød pebertomatsauce


Opskrift til 2 personer

400 g hakket kalvekød – 2 tsk Herbes de Provence krydderi – smør – 200 g porrer – 200 g rød peberfrugt – 2 ds cherrytomater – salt og peber – 200 g små ”nye” kartofler – lidt Engelsk sauce

Snit porre og skær peberfrugt i strimler og kom det i en gryde sammen med dåsetomaterne. Kog det i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber.

Kog kartoflerne møre.

Form kødet til 2-3 hakkebøffer og krydr dem med salt, peber og Herbes de Provence, og steg bøfferne i lidt smør.

Server hakkebøfferne sammen med pebertomatsaucen og kartoflerne. Sæt flasken med Engelsk sauce på bordet og dryp lidt på bøfferne og pebertomatsaucen.

Man kan naturligvis også lave hakkebøfferne, på vanlig vis af oksekød.

Ingen kommentarer: