200 g margarine – 250 g hvedemel – 2 3 spsk. vand
***
½ kg rabarber – 150 g sukker – 1 spsk. vaniljesukker – 1 spsk. Maizena
***
Vaniljeis eller cremefraiche eller flødeskum
Margarinen smuldres i melet og vandet tilsættes. Æltes godt sammen og stilles i køleskabet i ca. 1 time.
Rabarberne skæres i små stykker og blandes med sukker, vaniljesukker og Maizena.
2/3 del af dejen rulles ud mellem to stykker bagepapir. En tærteform beklædes med dejen og forbages i ca. 10 min. ved 200 grader.
Rabarberfyldet fordeles i formen. Resten af dejen trilles i strimler og lægges over fyldet som et stormasket ned.
Tærten bages færdig ved 200 grader i ca. 20 minutter til dejen er gylden.
Serveres lunken – eller kold – med f.eks. vaniljeis, cremefraiche eller flødeskum.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
1 kommentar:
Det tænker vi lige lidt over, da bloggen faktisk ikke er aktiv mere.
Men tak for interessen :-)
Send en kommentar