Opskrift til 2 personer
Kødboller:
400 g magert hakket oksekød – 2 spsk hakket persille – 1 tsk fintreven økologisk citronskal – 1 spsk mel – 3 fed presset hvidløg.
Sauce:
Lidt olie - 100 g hakket løg – 2 fed fintskåret hvidløg – 1 ds tomater med basilikum og oregano – timian – lidt hønsebouillon.
100 g pasta – f.eks. skruer.
Kødboller:
400 g magert hakket oksekød – 2 spsk hakket persille – 1 tsk fintreven økologisk citronskal – 1 spsk mel – 3 fed presset hvidløg.
Sauce:
Lidt olie - 100 g hakket løg – 2 fed fintskåret hvidløg – 1 ds tomater med basilikum og oregano – timian – lidt hønsebouillon.
100 g pasta – f.eks. skruer.

Steg dem i ovnen i ved 200 grader i cirka 10 minutter afhængig af størrelsen.
Kog pastaen efter anvisning.

Steg løg og hvidløg klare i lidt olie tilsæt tomater, krydderier og lidt hønsebouillon og lad det simre i 10 minutters tid. Blend eventuelt saucen med en stavblender.
Inden serveringen lægges bollerne op i saucen.
Inden serveringen lægges bollerne op i saucen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar