Ideer til sund og fedtfattig mad til to

Velkommen

Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.

Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.

Med venlig hilsen -

Bodil & Benny

onsdag den 16. juli 2008

Jordbær-rabarber creme

Opskrift til tjahhhh… 4 -6 personer

500 g rabarber – 500 g jordbær – 50 g sukker -½ dl vand - ½ vanillestang – 3 dl piskefløde

Vask rabarberne og snit dem i mindre stykker. Kom dem i en gryde sammen med vand og sukker og lad det simre over svag varme. Skyl og fjern blomsten fra jordbærrene. Halver dem og kom dem i gryden.

Flæk vanillestangen og skrab frøene ud og kom dem i gryden.

Kog det hele forsigtigt så det ikke brænder på til en tyk mos. Smag eventuelt til med lidt mere sukker.

Lad mosen blive helt kold inden den serveres med den stiftpiskede piskefløde på tallerkener eller i glas.

1 kommentar:

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

det har jeg aldrig hørt om før...det lyder absolut lækkert.....tak for det..