Ideer til sund og fedtfattig mad til to

Velkommen

Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.

Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.

Med venlig hilsen -

Bodil & Benny

mandag den 21. april 2008

Lyssej med oliven og pastasalat

Opskrift til 2 personer


400 g lyssej – 70 g fetaost – 1 dl grønne oliven uden sten – 2 spsk hakket persille

400 g kogt pasta – 3 tomater – 2 røde peberfrugter – 2 spsk olivenolie – salt og peber

Skær fisken i fire stykker og læg den i et ovnfast fad og drys lidt salt og peber på.
Smuldr fetaosten. Hak oliven og bland den med fetaen og den hakkede persille. Fordel blandingen over fisken.
Stil fadet i en 225 grader varm ovn og bag fisken i cirka 10-15 minutter til den er mør.

Skær tomater og peberfrugt i tern og bland den i den kogte pasta, der ikke behøver at være kold. Kom olivenolie i og smag til med salt og peber.

I stedet for lyssej kan bruges torsk eller laksefilet.

Ingen kommentarer: