Ideer til sund og fedtfattig mad til to

Velkommen

Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.

Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.

Med venlig hilsen -

Bodil & Benny

torsdag den 5. juni 2008

Oksekød med rucola og hvidvin

Opskrift til 2 personer

400 g oksefilet eller mørt inderlår skåret i strimler – 4 spsk olivenolie – 2 fed hvidløg i tynde skiver – 1 dl tør hvidvin – 100 g rucolasalat – 2 røde søde peberfrugter – salt og peber – frisk pasta


Kom olien på en pande og brun oksekødet ved stærk varme sammen med hvidløg. Rucola – som du naturligvis først har skyllet og trykket tør i et rent viskestykke – kommes på panden sammen med hvidvin. Så renser du peberfrugten for hvidt kød og kerner, skære den i strimler som kommes i gryden..

Lad vinen dampe godt ind og smag til med salt og peber fra kværnen. Såfremt kødet endnu ikke er mørt, så tilsæt et skvæt hvidvin mere og steg lidt mere. Hvis det er noget rigtig godt mørt kød burde retten kunne laves på omkring 10 minutter.

Kog pasta og spis den til.

En herlig og nem ret!

2 kommentarer:

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej...kan godt lide den blå blomst....fint....er den bare til pynt eller en del af retten ?

Benny sagde ...

Den er "bare" pynt. Den stod lige deromkring hvor jeg ville tage billedet, så hapsede lige en kvist!
God weekend!