Opskrift til 2 personer
300 g kogt kyllingekød – 50 g forårsløg – 150 g spidskål – 150 g gulerødder – 50 g friske grønne asparges – 250 g DDV-yoghurt* – krydderurter – mel – salt og peber – grovbrød
(*yoghurten kan eventuelt udelades)
Skær kødet i mundrette stykker og kog det mørt i ca. 4 dl vand og lidt salt, hvis det ikke allerede er gjort.
Snit alle grønsagerne fint. Tag kødet op af gryden og kom grønsagerne i suppen og kog dem møre
Jævn suppen med mel. Tilsæt selv efter smag krydderurter og læg kødet tilbage i gryden. Smag saucen til og tilsæt yoghurten.
Spis en grovbolle til.
I stedet for grovbolle kan man spise nye kartofler til retten og man kan også bruge kalvekød i stedet for kylling.
Ideer til sund og fedtfattig mad til to
Velkommen
Du kan altid hente mere inspiration ved f.eks. at klikke på Aften - Frokost - o.s.v. under ETIKETTER i højre spalte.
Hvis du vil printe en opskrift ud, så marker teksten og vælg print markerede, så undgår du at få andet end opskriften printet ud.
Med venlig hilsen -
Bodil & Benny
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
2 kommentarer:
det ser sørme godt ud....lækkert
Det smager også godt...
Send en kommentar