Opskrift til 2 personer
Kylling: 2 kyllingefileter – 1 økologisk citron – 1 fed hvidløg – 1 tsk. oregano – 1½ spsk. olivenolie – salt & peber.
Salat: 2 portioner blandet salat - ½ rød peberfrugt i strimler – ¼ agurk i skiver – 1 gulerod i tynde skiver – 4 tynde skiver salatløg – fetaterninger og store sorte oliven efter behag – citronolie.
Hvidløgscreme: 1 dl græsk yoghurt - ½ tsk. dijonsennep – 1 fed presset hvidløg – salt og hvid peber.
Skyl kyllingefileterne under koldt vand og dup dem tørre med noget køkkenrulle.
Vask citronen godt og riv den gule skal over i en skål. Del citronen og pres saften over i skålen. Kom endvidere knust hvidløg, olie, oregano og salt & peber i skålen og rør det sammen.
Kom kyllingefileterne i skålen med marinaden, der helst skal dække fileterne. Hvis ikke så vend fileterne i marinaden af og til og lad dem trække medens salaten og hvidløgscremen tilberedes.
Rør ingredienserne til hvidløgscremen sammen og stil den i køleskab til den skal bruges.
Tilbered og anret grønsagerne til salaten – gerne som portionsanretninger – og dryp lidt citronolie på.
Steg kyllingefileterne på en pande med lidt olie og ved middelvarme i cirka 8 minutter på hver side.
Server kylling, salat og hvidløgscreme på tallerkener til hver enkelt person.
Hvor er det en fin blog I har! Dejligt med en masse inspiration!
SvarSletMad efter min smag. Yummi !!!! ;o)
SvarSletDet er jo altid rarat at vide :o)
SvarSlet