mandag den 14. januar 2008

Kyllingegryde med grønsager

Et herligt alternativ til den sædvanlige kødsauce af hakket oksekød


Opskrift til 2 personer

100 g rød peber – 100 g gulerødder – 100 g hvidkål – 50 g løg – 100 g champignon – 400 hakket kyllingefilet – 1 fed knust hvidløg – salt – peber – karry – oregano – barbecue grillmix – 50 g grønærter – lidt olie til stegning – 120 g ris

Skær alle grønsagerne – undtaget ærterne – i tynde strimler og kom dem på i en gryde, eller pande med høj kant, sammen med en sjat olie. Lad det stå simre lidt. Tilsæt det hakkede kyllingekød og svits det indtil det er helt smuldret ud.

Tilsæt alle krydderierne i en mængde efter egen smag, sammen med ærterne og eventuelt lidt vand eller bouillon. Lad retten simre til grønsagerne er møre.

Kog risen efter anvisningen på posen og server dem til retten

Man kan i stedet for kylling også bruge hakket kalkunkød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar