mandag den 10. december 2007

Mørbradbøf med ananasgulerodssalsa

Opskrift til 2 personer

1 svinemørbrad – olie – timian – 3 store gulerødder – 1 ds ananas i stykker – citronsaft – chilipulver – 200 g sukkerærter eller grønærter

Puds mørbraden af og skær den i tykke skiver. Stil dem på højkant og bank dem flade. Steg dem møre i lidt olie og et drys timian. Drys også lidt salt og peber på.

Kog eller damp ærterne ganske let.

Gulerødderne rives groft og ananasen hakkes og blandes i. Smag til med lidt citronsaft, salt og chilipulver.

4 kommentarer:

  1. Hej Benny Og Bodil !

    Det er jo jeres begges blog, tror jeg...eller tar´jeg fejl ?

    Normalt er jeg inde og kigge, når jeg er sulten..men ikke i dag...derfor ser den mørbrad da godt ud og bønnerne....lækkert...
    men jeg har lige spist...hakkebøf med kartofler og bløde løg og så en A38 dressing med Knorrs græsk dressing-pulver....og sidder nu og nyder en belgisk øl...leffe brune...og det er dejligt for en gangs skyld at være mæt..mens jeg er inde på Menu.....

    Anita

    SvarSlet
  2. Du tager ikke fejl!
    Jeg kan fortælle at den her ananasgulerodssalsa er SÅ frisk og dejlig!

    SvarSlet
  3. Hej Benny og Bodil!

    Jeg vil prøve ananas/gulerodssalsa ved lejlighed....den ser nemlig rigtig lækker ud....er bare en smule sulten i øjeblikket..ikke så meget at jeg må styrte i køleskabet...jeg vil vente en tre kvarter, så kører min mand, Orla ud og køber lidt aftensmad, som vi laver....måske skulle vi lave den der salsa ? Jeg kan jo lige vise den her fra bloggen inden han kører ud for at købe ind.....

    Venlige tanker fra Anita

    SvarSlet
  4. Det skulle I prøve. Den kan jo spises til næsten hvad som helst - - - næsten også som dessert... altså næsten!
    Den vil sikkert vinde endnu et par point hvis man bruger frisk ananas!
    Man kan også rive lidt citronskal i, i stedet for at bruge citronsaft. Jeg kan nu bedst lide den med saft!

    SvarSlet