fredag den 21. december 2007

Kylling i Cola

Opskrift til 2 personer

350 g kyllingefilet/bryst - 2 dl cola light - 2 dl tomatpuré - 2 spsk ketchup - nogle dråber Tabasco - 2 tsk fint revet ingefær
----------------------------------
200 g squash - 1 rød peberfrugt - 200 g løg - ca 2 dl bouillon - hvidløg - ris


Skær kyllingekødet i mundrette stykker og læg det i et ovnfast fad. Bland cola, tomatpuré og ketchup sammen med lidt Tabasco og ingefær og smag til med salt og peber til en tynd sauce, som hældes over kyllingekødet

Skær de øvrige grønsager i små tern og læg dem i et andet ovnfast fad. Hæld bouillionen ud over, så det lige dækker grønsagerne. Pres så meget hvidløg over som det ønskes.

Sæt begge fade i en 200 grader varm ovn i cirka 30 minutter.

Imens koges ris til 2 personer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar