tirsdag den 30. oktober 2007

Stegte svinekoteletter med frisk rødkålssalat

Opskrift til 2 personer

2 bagekartofler - 2 flotte svinekoteletter – 150 g rødkål – 150 g gulerødder – 150 g dåseananas – 2 spsk ananassaft – 1 spiseæble – 1 appelsin – 2 tsk olivenolie – 1 tsk balsamicoeddike – lidt karry – salt og peber – 1 dl yoghurt – 1 fed knust hvidløg

Kartoflerne skylles og skrubbes. Skær et kryds i toppen og pak dem ind i sølvpapir. Bag dem ved 250 grader i ovnen i ca. 1 time.

Snit rødkålen fint og riv gulerødderne. Skær ananas, æble, og appelsin i tern. Bland alle ingredienserne sammen i en skål og tilsæt ananassaften.
Bland olivenolie, balsamicoeddike, karry og salt og peber sammen og hæld det over rødkålssalaten.

Stil salaten i køleskabet mens du: Krydre koteletterne med salt og peber og steger dem møre.

Rør yoghurt op med hvidløg og smag eventuelt til med lidt salt og peber og server dressingen til de bagte kartofler.


Kartofler kan ”bages” i en mikrobølgeovn på få minutter. Følg anvisningen men husk: intet sølvpapir her!
Man kan også komme lidt valnødder i rødkålssalaten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar