Opskrift til 2 personer
400 g torskefilet - 200 g cherrytomater - 1 squash - 8 forårsløg - 8 soltørrede tomater - citronsaft - pesto - 400 g små kartofler
Fold torskefileterne og læg dem i et ovnfast fad sammen med cherrytomater, squash skåret i halve skiver, snittede forårsløg, og hakkede soltørrede tomater. Dryp lidt citronsaft over og krydr med salt og peber. Dæk fadet med bagepapir og sæt det i ovnen i ca. 20 min ved 175 grader.
Kog kartoflerne og spis dem til retten. Når fiskeretten er færdig smøres den med pesto inden serveringen, eller pesto sættes på bordet så man selv kommer den på maden.
Man kan eventuelt give forårsløgene et opkog inden de lægges i fadet til fisken, så de bliver bløde. Hæld eventuelt også en sjat vand i fadet, så der er lidt dyppelse til kartoflerne.
Hej Benny !
SvarSletSidder her ved computeren fredag sent på eftermiddagen, det er ved at blive mørkt, så klokken må være i hvertfald 16.34. Det er det tidspunkt det bliver mørkt på idag..ved det for min mand tjekkede det inden han gik på jagt med hunden...og nu knurrer min mave vildt...tænkte ved mig selv..jeg går lige en tur ind på MENU og ser om ikke der skulle være en god og inspirerende ret...uh, det ser lækkert ud med fisk med pesto...men ingen af delene har jeg hjemme...men nu er sulten endnu stærkere...så nu rejser jeg mig fra min computerplads...lige ud til køleskabet...æg har jeg ihvertfald...jeg må trylle..
Og MENUidéerne må vente til jeg har været på indkøb...
Knurrende tanker fra ANita.
Dejlig musik på siden iøvrigt !
SvarSletHåber at fik stillet sulten, så din knurremave i det mindste ikke overdøver musikken.
SvarSletHej fra mig!