tirsdag den 16. oktober 2007

Pølser med kold kartoffelsalat

Opskrift til 2 personer

Kartoffelsalat: 200 g kogte afkølede kartofler - 100 g rød peberfrugt - 150 g letkogt broccoli - 100 g ærter.

Skær kartoflerne i mundrette stykker og peberfrugt og broccoli i mindre stykker. Kom det i en skål og bland ærterne i.

Dressing: 200 g Græsk yoghurt eller DDV-yoghurt - 50 g finthakket løg - estragoneddike - salt og citronpeber - sødemiddel. 200 g cherrytomater og klippet purløg.

Bland yoghurt, løg og eddike. Krydr med salt og citronpeber og smag til med lidt sødemiddel. Vend dressingen forsigtigt i kartoffelblandingen og pynt med cherrytomater og purløg.

Server gode pølser grillet eller stegt på pande til.

(Næste gang vil jeg prøve med lidt sennep i dressingen).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar