tirsdag den 16. oktober 2007

Kylling i chili

Opskrift til 2 personer:

450 g kyllingebryst - lidt olie - karry - salt - citronpeber - 2 fed presset hvidløg - 1 rød chili (uden kerner finthakkes) - 100 g løg i skiver - 50 g porre i skiver - 100 g peberfrugt i tern - 200 g gulerødder i mindre tern - 1 ds. tomater (hæld væden fra).
-----------------------
Et godt råd, som jeg vil anbefale bruges generelt er, at gøre alle ingredienserne klar inden den egentlige tilberedning, dvs at grønsager renses, skæres, snittes... ligesom alle andre ting gøres "grydeklare" først. Det gør madlavningen meget meget nemmere.
----------------------
Skær kyllingebrystet i strimler. Varm olien op på en god stor pande, tilsæt karry og kyllingestrimlerne og brun dem. Kom salt og citronpeber, det pressede hvidløg og chilien ved.
Tilsæt alle grønsagerne og lad det hele småsimre i 10 - 15 minutter.
---------------------
TIPS! Hvis retten skal mætte lidt mere så spis eventuelt lidt vilde ris til.
---------------------
ADVARSEL! Når du har arbejdet med chilien, så pas på ikke at gnide dig i øjnene og vask hænderne grundigt bagefter!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar