tirsdag den 3. februar 2009

Oksesteaks med haricots verts, råstegte gulerødder og hvidløgscreme

Opskrift til 2 personer

450 g oksesteaks – 300 g aspargeskartofler – 400 g gulerødder – timian – lidt olie – 250 g haricots verts – 2½ dl DDV-yoghurt eller græsk yoghurt – 2 fed hvidløg - persille – salt & peber


Kartofler og haricots verts koges møre og kødet steges på en pande med lidt olie og drysses med salt & peber.

Gulerødderne skrælles og skære i lidt tykke skiver. Herefter steges de i en dyb pande i lidt olie og drysses med timian. Steger til de er møre, men stadig med ”bid”.

Hvidløgscremen er yoghurt rørt op med presset hvidløg, hakket persille og smagt til med salt & peber helst fra kværn.

2 kommentarer:

  1. Demeanour casinos? weed wrong this late-model [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] captain and confine a face up online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
    you can also boot the scuttle our additional [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] run at http://freecasinogames2010.webs.com and lace-work reliable spondulix !
    another remodelled [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] more is www.ttittancasino.com , because german gamblers, log a scarcely any zees z's b deviation charitable online casino bonus.

    SvarSlet
  2. It isn't hard at all to start making money online in the undercover world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]adsense blackhat[/URL], You are far from alone if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses not-so-popular or little-understood avenues to produce an income online.

    SvarSlet