mandag den 14. juli 2008

Krebinetter og spidskålsalat med nektarin og tranebær

Opskrift til 2 personer

500 g hakket kalv og flæsk - broccoli - ½ spidskål – 3 nektariner – 1-2 håndfulde tørrede tranebær – citronolie – salt og peber

Del kødet i 4 portioner og steg dem som krebinetter på en pande. Drys med lidt salt og peber.

Del broccolien i ikke for små buketter og kog dem i lidt letsaltet vand, i få minutter så de ikke koger bløde.

Skær spidskålen i ganske tynde skiver og kom dem i en skål. Skær ligeledes nektarinerne i mindre stykker og kom dem i salaten sammen med en håndfuld tranebær og dryp endelig lidt citronolie i salaten. Drys eventuelt ganske lidt salt på.

Server salaten til krebinetterne sammen med broccolien der også lige har fået en håndfuld tranebær drysset over sig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar