torsdag den 5. juni 2008

Omelet

Opskrift til 2 personer*

125 g bacon i tynde skiver – lidt smør -125 g champignon - 2-3 tynde skiver løg – 6 æg – 3 spsk mælk – salt og peber 3 solmodne tomater – rugbrød

Steg bacon på en pande til den er sprød. Tag den af panden og hæld fedtstoffet ud.
Skær de rensede champignon i tykke skiver og steg dem gyldne i lidt smør, kom løg ved og lad det simre med til de bliver klare.

Pisk æggene med mælk og kom lidt salt og peber på og hæld blandingen på panden med champignon. Fordel tomater i skiver og baconstykker på æggeblandingen.

Lav eventuelt nogle ”lommer” i omeletten medens den steger og lad den stadig flydende æggemasse fylde lommerne ud.

Pas på at det ikke brænder på. Omeletten må gerne være lidt ”våd” ovenpå når den serveres.

Drys eventuelt med lidt grønt og spis en skive rugbrød til.

*Hvis omeletten skal spises som middagsret, så brugt lidt flere ingredienser og lav f.eks. en tomatsalat til.

HOV! Der var sørme en der ikke kunne vente til fotografen havde været der... det forstår man godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar