Opskrift til 2 personer
1 kg skalrejer (frosne eller friske fra fiskemanden).
2 avocado – 4 små tomater - ½ mindre løg – 2 spsk hakket persille.
Dressing: saft fra ½ citron – 1 spsk vineddike – lidt salt og peber – lidt fransk sennep (gerne med honning) - ½ spsk olie – lidt sukker.
1 hvidløgsflute
Halvér avocadoerne og tag stenene ud. Pil dem og skær dem i skiver og arranger dem på små tallerkener.
Hak tomater og løg fint og kom det på avocadoerne sammen med den hakkede persille.
Kom ingredienserne til dressingen i en skål og pisk det godt sammen og hæld det over avocadosalaten.
Spis salat og lunt hvidløgsflute til de optøede skalrejer.
1 kg skalrejer (frosne eller friske fra fiskemanden).
2 avocado – 4 små tomater - ½ mindre løg – 2 spsk hakket persille.
Dressing: saft fra ½ citron – 1 spsk vineddike – lidt salt og peber – lidt fransk sennep (gerne med honning) - ½ spsk olie – lidt sukker.
1 hvidløgsflute
Halvér avocadoerne og tag stenene ud. Pil dem og skær dem i skiver og arranger dem på små tallerkener.
Hak tomater og løg fint og kom det på avocadoerne sammen med den hakkede persille.
Kom ingredienserne til dressingen i en skål og pisk det godt sammen og hæld det over avocadosalaten.
Spis salat og lunt hvidløgsflute til de optøede skalrejer.
En herlig sommerret som man næsten skal have en god hvidvin til!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar