tirsdag den 27. maj 2008

Let kyllingefrikassé

Opskrift til 2 personer


300 g kogt kyllingekød – 50 g forårsløg – 150 g spidskål – 150 g gulerødder – 50 g friske grønne asparges – 250 g DDV-yoghurt* – krydderurter – mel – salt og peber – grovbrød
(*yoghurten kan eventuelt udelades)

Skær kødet i mundrette stykker og kog det mørt i ca. 4 dl vand og lidt salt, hvis det ikke allerede er gjort.

Snit alle grønsagerne fint. Tag kødet op af gryden og kom grønsagerne i suppen og kog dem møre
Jævn suppen med mel. Tilsæt selv efter smag krydderurter og læg kødet tilbage i gryden. Smag saucen til og tilsæt yoghurten.

Spis en grovbolle til.

I stedet for grovbolle kan man spise nye kartofler til retten og man kan også bruge kalvekød i stedet for kylling.

2 kommentarer: