Opskrift til 2 personer
300 g broccoli – 300 g haricots verts - ½ rødløg – eventuelt lidt Rucolasalat
Dressing: 25 g olie – 2 tsk balsamicoeddike - salt og peber
Nip enderne af haricots verts og skær broccoli ud i små buketter.
Kog grønsagerne i en 3-4 minutter og hæld dem efterfølgende i en sigte og afkøl dem.
Skær rødløg i fine skive og bland dem i de afkølede grønsager.
Pisk olie og eddike sammen og smag det til med salt og peber.
Hæld dressingen over salaten og pynt eventuelt med f.eks. lidt rucolasalat.
300 g broccoli – 300 g haricots verts - ½ rødløg – eventuelt lidt Rucolasalat
Dressing: 25 g olie – 2 tsk balsamicoeddike - salt og peber
Nip enderne af haricots verts og skær broccoli ud i små buketter.
Kog grønsagerne i en 3-4 minutter og hæld dem efterfølgende i en sigte og afkøl dem.
Skær rødløg i fine skive og bland dem i de afkølede grønsager.
Pisk olie og eddike sammen og smag det til med salt og peber.
Hæld dressingen over salaten og pynt eventuelt med f.eks. lidt rucolasalat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar