Opskrift til 2 personer
2 grovboller
160 g røget laks – salatblade – 2 tomater i skiver – 1 stor gulerod i stave – 1 pebersnack i skiver – lidt bladselleri i stykker
Dressing: 100 g DDV-yoghurt – ca. 8-10 g frisk høvlet peberrod – lidt citronsaft – lidt flydende sødemiddel
Rør yoghurten sammen med peberroden (hak eventuelt den revne peberrod i mindre bidder) og smag til med citronsaft og sødemiddel.
Del grovbollen og rist den eventuelt. Smør lidt af dressingen på og læg salatblade og laksen ovenpå. Pynt med resten af dressingen. Og spis resten af grønsagerne til.
Lav eventuelt lidt ekstra dressing og brug som dip til grønsagerne.
Uhmmm!
2 grovboller
160 g røget laks – salatblade – 2 tomater i skiver – 1 stor gulerod i stave – 1 pebersnack i skiver – lidt bladselleri i stykker
Dressing: 100 g DDV-yoghurt – ca. 8-10 g frisk høvlet peberrod – lidt citronsaft – lidt flydende sødemiddel
Rør yoghurten sammen med peberroden (hak eventuelt den revne peberrod i mindre bidder) og smag til med citronsaft og sødemiddel.
Del grovbollen og rist den eventuelt. Smør lidt af dressingen på og læg salatblade og laksen ovenpå. Pynt med resten af dressingen. Og spis resten af grønsagerne til.
Lav eventuelt lidt ekstra dressing og brug som dip til grønsagerne.
Uhmmm!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar