Opskrift til 2 personer
400 g hakket kalvekød – 2 tsk Herbes de Provence krydderi – smør – 200 g porrer – 200 g rød peberfrugt – 2 ds cherrytomater – salt og peber – 200 g små ”nye” kartofler – lidt Engelsk sauce
Snit porre og skær peberfrugt i strimler og kom det i en gryde sammen med dåsetomaterne. Kog det i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber.
Kog kartoflerne møre.
Form kødet til 2-3 hakkebøffer og krydr dem med salt, peber og Herbes de Provence, og steg bøfferne i lidt smør.
Server hakkebøfferne sammen med pebertomatsaucen og kartoflerne. Sæt flasken med Engelsk sauce på bordet og dryp lidt på bøfferne og pebertomatsaucen.
Man kan naturligvis også lave hakkebøfferne, på vanlig vis af oksekød.
400 g hakket kalvekød – 2 tsk Herbes de Provence krydderi – smør – 200 g porrer – 200 g rød peberfrugt – 2 ds cherrytomater – salt og peber – 200 g små ”nye” kartofler – lidt Engelsk sauce
Snit porre og skær peberfrugt i strimler og kom det i en gryde sammen med dåsetomaterne. Kog det i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber.
Kog kartoflerne møre.
Form kødet til 2-3 hakkebøffer og krydr dem med salt, peber og Herbes de Provence, og steg bøfferne i lidt smør.
Server hakkebøfferne sammen med pebertomatsaucen og kartoflerne. Sæt flasken med Engelsk sauce på bordet og dryp lidt på bøfferne og pebertomatsaucen.
Man kan naturligvis også lave hakkebøfferne, på vanlig vis af oksekød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar