tirsdag den 8. januar 2008

Eksotisk mørbrad


Opskrift til 2 personer

1 lille svinemørbrad – 150 g pastinak – 150 g gulerødder – 150 g rød peberfrugt – 150 g squash – 5 dl bouillon – 100 g ris – karry – salt - citronpeber – 2 sharonfrugter - Maizena




Kog risen efter anvisningen på posen.

Skær mørbraden i tynde skiver og svits dem på panden og læg dem i et fad.
Pastinak og gulerødder skæres i små tern og koges i bouillon i ca. 8 min.
Squash og peberfrugt skæres også i små tern og brunes på panden i lidt bouillon.
Pastinak/gulerodsblandingen kommes også på panden. Det hele røres sammen og jævnes med lidt Maizena rørt op i lidt bouillon.
Smag til med slat, karry og citronpeber.
Blandingen hældes over mørbradskiverne. Øverst pyntes med sharonfrugt skåret i skiver eller tern.
De kogte ris serveres til.

Kom eventuelt mørbradskiverne i et ildfast fad og hold det lunt i ovnen, mens de øvrige ting laves.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar