fredag den 28. december 2007

Karrysalat

1 portion karrysalat (rækker til 4-5 personer)

2½ dl DDV-yoghurt (eller fromage frais) - 2 syltede drueagurker - 1 hårdkogt æg - 1 madæble - 1½ tsk karry - lidt flydende sødemiddel

Ægget koges og hakkes i små tern. Agurkerne skæres ligeledes i små tern. Når æblet er skrældet og kernehuset fjernet skæres dette også i bitte små tern.

Herefter blandes alle ingredienserne i en skål og smages til med salt, peber og nogle dråber sødemiddel.

Når du en gang har smagt denne hjemmelavede karrysalat, der kan bruges til f.eks. sild og æg, køber du sandsynligvis aldrig mere en fabriksfremstillet!

2 kommentarer:

  1. dette er en virkelig nem og lækker karry salat. Jeg bor pt i USA og lavede den til jul og nu også til påske. Og alle var vilde med den. Nem lækker og sund. Og meget bedre end dem man køber

    SvarSlet
  2. Tak Berit! Det er rart når nogen har glæde af opskrifterne og denne er virkelig god!
    God påske!
    KH Benny

    SvarSlet