fredag den 19. oktober 2007

Salat af skinke og grønsager


Opskrift til 1 person:



Salat: 80 g skinke - 50 g spidskål - 50 bladselleri - 50 g grøn peberfrugt - 1 spsk finthakket løg.


Dressing: 100 g ylette - 15 g mayonnaise - 1 tsk sød sennep - estragon - salt - hvid peber - 1 grovbolle - 150 g tomater.

Kål og bladselleri skæres på skå i fine strimler. Peberfrugten i fine strimler. De tre ting koges i omkring 2 min. i letsaltet vand, hvorefter vandet hældes fra og grønsagerne afkøles.

Skær skinken i mindre stykker og vend den i grønsagerne.

Yletten røres med mayo og sennep. Smag til med lidt estragon, salt og peber og bland dressingen i grønsags-skinkeblandingen.

Server en grovbolle og tomatbåde til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar