onsdag den 17. oktober 2007

Pasta med kødsauce

Opskrift til 2 personer:

200 g løg - 400 g magert hakket oksekød - 1 ds. hakkede tomater - 100 g peberfrugt - 150 g champignon - 2 spsk. ketchup - salt & citronpeber - 3/4 spsk. paprika - 2 fed presset hvidløg - olie - persille - 120 g pastaskruer.
----------------------------------
Varm en sjat olie op i en gryde. Skær løgene i tern og steg dem i olien til de er klare. Tilsæt oksekødet og steg det sammen med løgene.
Skær peberfrugt og champignon i mindre tern og kom det i gryden sammen med tomaterne.
Kom ketchup, salt, citronpeber, paprika og hvidløg i gryden og lad det hele småsimre i 15 - 20 minutter.
Kog pastaen efter anvisningen på posen og server den til kødsaucen der pyntes med lidt hakket persille ved anretningen.

Vi kan godt lide når der stadig er lidt bid i grønsagerne, men skal det være "rigtig" italiens, skal grønsagerne hakkes i mindre stykker ved tilberedningen og gerne koge sammen med kødet i mindst dobbelt så lang tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar