torsdag den 11. oktober 2007

Nem æblekage


En hurtig billig kage, der kan spises lun som dessertkage med flødeskum eller creme fraiche, men den er også god kold, f.eks. til kaffe.
Du skal bruge:
2 æg - 150 g sukker - 75 g mel - 2-3 syrlige æbler - kanel - sukker - smør.
Pisk æg og sukker hvidt og skummende, vend melet i dejen og fordel den i en velsmurt, rund form.
Vask, udkern og skær æblerne i tynde snitter, der lægges taglagt over dejen.
Drys kanel og sukker over og læg tynde smørskiver tæt på hele kagen.
Bag kagen i ovnen ved 200 grader i ca en halv time, til den er gylden og gennembagt.

5 kommentarer:

  1. Super kage, hele familien kan lide den. Det er også en dejlig hurtig og overkommelig kage, hvis der kommer gæster. Ingredienserne er altid i huset.

    SvarSlet
  2. En god gammel opskrift er det!

    SvarSlet
  3. Virkelig god æblekage og super nem - mums

    SvarSlet
  4. Mmh, den er bare skide go!
    Mvh
    Frikard Ellemand

    SvarSlet
  5. Det her er min go-too kage når jeg får gæster. Den falder altid i god jord!

    SvarSlet