tirsdag den 16. oktober 2007

Makrel med peberrod


Opskrift til 1 person: 80 g røget makrel - icebergsalat - 125 g blomkål - 25 g rødløg - 150 g tomater - 1 spsk høvlet peberrod - 1 lille stykke flute.
Dressing: 65 g DDVyoughurt - 10 g mayonnaise - 1 spsk klippet persille - 1 spsk hakket karse - salt og peber.
-------------------
Snit salaten i strimler og anret på tallerken. Del blomkål i små buketter og hak rødløg og skær tomat i skiver. Fordel grønsagerne over salaten.
Fjern skind og ben fra makrellen og pluk den i mindre stykker og læg dem oven på grønsagerne.
------------------
Bland alle ingredienserne til dressingen. Smag til med salt og peber og fordel den over fisk og grønsager. Pynt med den peberroden.
Spis et lille stykke flute eller andet groft brød til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar