BENNYS BOLLER I KARRY OG VILDE RIS
Bollefarsen laves af magert hakket skinkekød, der iblandes så meget skummetmælk og mager ylette, at den føles som fars. Herudover tilsættes revet løg, salt, peber og en anelse knust tørret chili.
Bollerne kommes i så meget kogende vand at det står lidt over bollerne. Tilsæt en grønsagsterning.
Sovsen laves sådan: Kom lidt olie i bunden af en god gryde. Riv et par løg og svits det sammen med en skefuld karry. Skræl to æbler, riv dem og kom dem i gryden. Lad det simre lidt og hæld vandet fra de færdigkogte boller i gryden sammen med yderligere en suppeterning – f.eks. svin – lad det koge nogen tid og smag herefter til med karry og cayennepeber.
Sæt vilde ris over og kog dem efter anvisningen.
Rør lidt Maizenamel op med lidt skummetmælk og jævn sovsen. Smag til og tilsæt eventuelt lidt mere mel og mælk.
(Æblerne gør at sovsen jævnes uden nævneværdig brug af mel og det giver en god smag. I nødstilfælde kan du i stedet bruge pærer – det måtte jeg i dag og det smagte fortræffeligt!).
Ingen kommentarer:
Send en kommentar