Opskrift til 2 personer
2 kyllingebryster - 3/4 l hønsebouillon - 130 g broccoli - 100 g gulerødder - 350 g grønne asparges - 100 g løg - majsstivelse - salt & peber - 1 bdt dild - 100 g vilde ris
Kog kyllingebrysterne i 12 min. tag dem op og skær dem i mundrette pænt store stykker.
Skær løg, gulerødder og asparges i store stykker og broccoli i små buketter og kog grøntsagerne i bouillonen i ca. 5 min. De skal stadig have "bid". Tag derefter grøntsagerne op og læg dem i en si så vandet kan løbe fra.
Kog risen efter anvisningen på emballagen.
Mål 3 dl suppe af og jævn det med majsstivelsen udrørt i lidt koldt vand. Lad det koge 1 minuts tid og tilsæt halvdelen af dilden i små buketter. Kom alle grøntsagerne og kyllingestykkerne i sovsen og smag til med salt & peber. Klip resten af dilden over retten inden den serveres med de kogte ris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar